Har du eller kender du nogen der har været gift i 25 år?

Det fejrer vi for det meste i Danmark med en dejlig stor fest for venner og familie. Temaet er at fejre kærligheden mellem de 2 mennesker der har levet sammen i 25 år. Derfor skal festen også være så perfekt som overhovedet mulig. Man skal derfor overveje hvilke farver man vil bruge til at klæde bordene og evt. væggene og indgangen. Oplagt er jo at vælge en sølv nuance da det er det 25 år er. Et sølvbryllup.
Da sølv er en farve der passer godt sammen med mange andre farver, er det op til brugeren selv at bestemme. Er man på helt bar bund, kan det være en ide at følge sæsonens farver. Eller tag en grå nuancer som er lysere end den sølv, det får bordet til at se meget stilfuldt ud. Lysene på bordet kan vælges og at være i sølv og måske stå sammen med en sort. Stearin lysene kan enten være kuglelys eller bloklys. Det kan begge fås i forskellige størrelser, så der kan med fordel vælges nogle i andre størrelse for at skabe lidt dynamik på bordet.
Selvom parret ikke er blevet gift på dagen er vielsesringen stadig et symbol på deres kærlighed, derfor kan man lægge små runde ringe som bordpynt rundt på bordene. De kan nemlig fås i sølv og passer jo perfekt til. Man kan sammen med det konfetti også læg det sammen med nogle pyntediamanter og rosenblad. Det ser så smukt og elegant ud på bordene. Det smarte ved alle de små ting er at de kan fås i alverdens farver, så det også kan passe til det tema man har valgt. Farverne kan vælges i forskellige nuancer med stadig indenfor samme farve, så bliver det ikke den helt samme farve på bordet. Så bliver det en smule mere sprælsk og bevægeligt.
Hvis man holder en kæmpe fest og gerne vil gøre lidt ekstra ud af det.  Kan man købe en rød løber i alle længder og bredder. Det ser altid så fornemt ud, hvis den ligger i indgangen eller som dørmåtte ind i festsalen. Den røde løber passer også godt med den sølv farve, så det er et perfekt arrangement man kan brug sådan en løber til. Løberen kan også lægges ud foran ved æresporten, så parret rigtig kan føle sig som de æresgæster de er.
Nu til dags findes der alverdens bryllups figurer, så selvfølgelig kan man få en der passer til et sølvbryllup. Det er lavet til denne anledningen, så damen på figuren bærer en sølv kjole og manden bærer en sort smoking. Parret passer også til alderen man har deromkring man har sølvbrylluppet.  De fås hvor eksempelvis damen bliver båret af manden, eller hvor de står sødt og holder rundt om hinanden. Den ser fantastisk ud på toppen af kagen, eller ved deres plads ved bordet.
Vil man gøre opmærksom på parrets ære plads, kan der evt. købes stolebetræk til. Det ser så yndigt og elegant ud. Man kan evt. også købe en flot sløjfe og binde den fast med.
Se også  http://danskhelp.dk http://paparazzi-awards.dk

Skriv et svar